Bedrijven & Sponsoren

Sponsoren

Het sponsoren van de Obstacle World – Highland Edition is meer dan alleen het investeren van financiële middelen.

Samen met onze partners zetten wij een uitdagend topevenement neer met (inter)nationale uitstraling. Beleving en vermaak voor de deelnemers en bezoekers staan hierbij centraal.

Voor mogelijke sponsoren stellen wij graag een sponsorpakket op maat samen.

Er bestaan diverse mogelijkheden om als bedrijf reclame te maken en in contact te komen met andere bedrijven. Uiteraard zal er veel gebruik worden gemaakt van social media.

De deelnemers krijgen hun persoonlijke fotos & videos digitaal aangeleverd. Onze sponsoren krijgen de mogelijkheid om hun logo en/of reclame hier in op nemen.

Voor ons is een Sponsor een partner die zowel in de aanloop naar, tijdens en na het evenement waarde moet kunnen halen uit onze samenwerking.

Naast Gold-, Silver- en Brons-sponsoring zijn er diverse andere sponsormogelijkheden. Samen met de sponsoren waarborgt Obstacle World ook in de toekomst de kwaliteit van de evenementen.

U kunt informatie opvragen of een afspraak maken met de organisatie via:

Sander van Nieuwenhuijzen
+31-6-11376917
sander@obstacleworld.nl

Bedrijfsdeelname aan de Obstacle Run

Wil je als bedrijf aan onze obstacle run deelnemen met je personeel, klanten of relaties? Dan kan je in de ticket shop ook kiezen uit 2 aanvullende Business pakketten.

Bedrijven VIP arrangement € 50,00 p.p.

Indien u zich als bedrijf inschrijft met minimaal 5 deelnemers kunt u gebruik maken van ons VIP pakket bestaande uit:

• Startbewijzen voor de Obstacle World – Highland edition
  • VIP Treatment
  • Centrale ontvangst in de tent met koffie, thee en water
  • Overdekte zit mogelijkheden
  • Starters T-shirt inclusief bedrijfslogo
  • Vermelding op de ObstacleWorld website met link naar uw bedrijf

Bedrijven VIP arrangement Plus € 75,00 p.p.

Indien u zich als bedrijf inschrijft met minimaal 5 deelnemers kunt u gebruik maken van ons VIP Plus pakket bestaande uit:

• Startbewijzen voor de Obstacle World – Highland edition
  • VIP Treatment
  • Centrale ontvangst in de tent met koffie, thee en water
  • Overdekte zit mogelijkheden
  • Starters T-shirt inclusief bedrijfslogo
  • BBQ aan het einde van de middag inbegrepen (excl. Drankjes)
  • Vermelding op de ObstacleWorld website met link naar uw bedrijf