The Game Arena

Kom kijken

Tijdens dit weekend op 16 & 17 Juni is er vanalles te beleven op het terrein. Hieronder vindt je alles wat er te doen is.

Kom kijken bij Bleukweg22, Tilburg

Geen Highlanders zonder Doedelzak

Natuurlijk kan een doedelzakspeler niet ontbreken in de Game Arena.

Beide dagen zal Steve the bagpipeplayer de sfeer versterken.

Komen jullie naar hem luisteren onder het genoegen van een Hapje & Drankje?

NK Highland Games

Zowel zaterdag als zondag  (16 & 17 Juni) zal het NK Highland Games plaats vinden.

Beide dagen zullen van 10:00 tot 15:30 de sterkste mannen van de Benelux het tegen elkaar opnemen.

U kunt kijken naar de A en B klasse de Masters en de Junioren.
Verdeeld over verschillende disciplines en volgens de Schotse tradities.
Alles draait hierin om kracht, techniek en uithoudingsvermogen.

Komt u ook om de mannen aan te moedigen?

Over de dag verdeeld zullen er momenten zijn waarop u zelf kunt ervaren hoe sterk die mannen nu werkelijk zijn.

The Urguhart Castle

Bij de Game Arena zal je ons Kasteel vinden.

De Clans verzamelen zich bij de poort van het Kasteel en zullen daar aangemoedigd worden terwijl zij zich klaarmaken voor de Start van hun gevecht tegen de Schotse Elementen en wanneer ze over de Finish komen.

Maar..... ze zullen niet bij de Finish aankomen totdat ze het kasteel bestormt hebben.

Be Prepared!

Onze DJ en Host zullen er een feest van maken wanneer jullie de overwinning vieren!

Food Trucks

In de Game Arena kan je terecht voor (h)eerlijke versnaperingen bij diverse food trucks. Geniet onder het genot van een hapje en een drankje van de Highlanders die zich in het zweet werken. Of kom na afloop van je eigen run weer een beetje op krachten.

Houd de website in de gaten voor aanvullende informatie over deelnemende food trucks.

Brave Heart Paint Shop

Een echte Highlander kan natuurlijk niet zonder gevechtskleuren de strijd aan gaan.

Laat je samen met jouw Clan gewoon voor de fun Schminken bij de Paintshop en kies jouw Clan-kleuren

Be Rough, Be Tough, Be a Clan's Man!