Highland Edition 2018 - 23 & 24 Juni

Na een zeer succesvolle editie in 2017 is Team Obstacle World al weer begonnen met de voorbereidingen voor 2018.

Ze alvast de volgende data in jouw Agenda: 23 & 24 Juni 2018

Kom jij jouw Clan weer versterken?

Wij gaan alvast met veel energie aan de slag om er weer een gave run van te maken.

Sterkste Man van Nederland

Beide dagen organiseren wij in de Game Arena het NK Highland Games.

Van 10:00 tot 15:30 zullen de sterkste mannen van de Benelux het tegen elkaar opnemen.

Deze wedstrijden worden georganiseerd onder auspiciën van de Federatie met daarin het Kampioensschap van Nederland en België, voor A Klassers, voor B Klassers, Masters en Junioren.

Verdeeld over verschillende disciplines volgens de schotse tradities. Alles draait hierin om kracht, techniek en uithoudingsvermogen. Komt u ook om de mannen aan te moedigen?  Houd de website in de gaten voor de wedstrijdtijden.

Over de dag verdeeld zullen er momenten zijn waarop u zelf kunt ervaren hoe sterk die mannen nu werkelijk zijn.

Geen obstacle run in Tilburg? Dan organiseer ik het zelf!

Zelf een obstacle run organiseren omdat er nergens in jouw buurt eentje wordt gehouden? Yeah right, dat verzin je toch niet? Nou, wel als je Evelien heet. Noteer het eerste weekend van juli maar, dan gaat het gebeuren: Obstacle World, the Highlands Edition.

“Het wordt echt een unieke beleving in Schotse sferen! Ik vind het bijna jammer dat ik zelf niet kan meedoen.” Het is best een bizar verhaal, dat vindt Evelien zelf ook. “Eigenlijk komt het door onze bootcamp trainer. Hij wilde met zijn bootcamp graag een vast obstacle parcours maken en had een stuk grond in Tilburg op het oog. Uiteindelijk ging het niet door vanwege de afstand, want wij trainen altijd in Gilze en Rijen. Mijn man, onze trainer en ik vonden de plek wel echt te gek voor een obstacle run. De eigenaar was mijn oude baas. Tja, zo is het balletje gaan rollen.” Lees Meer.

Hardloopshop.nl is Sponsor

Trots kunnen wij melden, dat de hardloopshop.nl zich als sponsor aansluit bij onze OCR.

Samen met Hardloopshop.nl zullen wij onder de inschrijvingen een aantal leuke acties gaan organiseren.

Deze zullen gedurende de aankomende maanden bekend worden gemaakt.

Ook krijgt iedere deelnemer aan de Obstacle Run een waardebon van 10,- Euro bij de Finish!
Dat is toch weer mooi verdiend!

Recovery Zone Partner

YESS! Met veel plezier kunnen we mededelen dat For Goodness Shakes Official Supplier is van Obstacle World-Highland Edition!

For Goodness Shakes, bekend van de kant-en-klare proteïne shakes met 25 gram eiwit, is aanwezig om jou tijdens en na afloop van de run van heerlijke proteïne dranken te voorzien. Breng dus op 1 en 2 juli een bezoek aan de For Goodness Shakes stand op de Game Arena!

Al meer weten over For Goodness Shakes? Check dan hun website www.forgoodnessshakes.nl en volg ze op Instagram https://www.instagram.com/forgoodnessshks/

NOTHING TASTES LIKE IT. NOTHING WORKS LIKE IT.

Spieren voor Spieren

Van iedere inschrijving gaat €1,50 naar Spieren voor Spieren. Wil jij wat extra's doen voor dit goede doel dan zou dit echt fantastisch zijn. Wij willen tijdens dit weekend zo veel mogelijk geld inzamelen voor Spieren voor Spieren.

Er is 1443,- op gehaald voor Spieren voor Spieren!

Kom in actie! Doneer eenmalig of start je eigen actie en krijg een gratis T-shirt van Spieren voor Spieren. Volg deze link en help ons het streefbedrag te halen: obstacleruns.sportenvoorspieren

De Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Opbrengsten van fondsenwervende activiteiten worden snel en effectief ingezet ten behoeve van onderzoek naar spierziekten en de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject. Onder het motto ‘Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren’ ondersteunen veel (ex) topsporters de doelstellingen van de Stichting. Alles is erop gericht om spierziekten de wereld uit te helpen.

VALENTIJNSAKTIE

Wat is er nu mooier dan elkaar over de Obstakels helpen?
Verras jouw Valentijn met tickets en gratis mooie starter shirts.

Deze aktie loopt tot en met 14 Februari en geldt boven op de Early Bird prijzen.

Early Bird Inschrijving open tot 28 Februari!

De Early Bird tickets met 5,- korting zijn nu beschikbaar.

Deze actie voor de eerste 1000 tickets loopt tot 28 Februari.

Wees er dus snel bij! Klik Hier!