Obstacle World = Nieuw in Nederland

Obstacle World is opgericht door een groep fanatieke Obstaclerunners. Wij hebben ons tot doel gesteld om nog meer beleving aan Obstacle Runs toe te voegen. Bij ons zal iedere run een evenement op zich  worden met iedere keer weer een ander thema.

Obstacle World presenteert The Highland edition.

In deze uitdagende en gevarieerde run word je ondergedompeld in de sfeer van de Schotse Highland Games.

Je kunt kiezen uit diverse starttijden en afstanden. Kom ook. Schrijf je in, hul je in gevechtskleuren en onderga de ontberingen van de clansman, trotseer de natuur en de elementen.

In the game arena zal gelijktijdig het NK Highland games plaats vinden, waar u onder het genot van (h)eerlijk hapje en drankje naar kunt kijken. Voor groot en klein zal er van alles te beleven zijn.

Supporters zijn natuurlijk van harte welkom.

Met uw deelname ondersteunt u Spieren voor Spieren.