Team Obstacle World

Team Obstacle World bestaat uit een groep fanatieke Obstaclerunners. Wij hebben ons tot doel gesteld om nog meer beleving aan Obstacle Runs toe te voegen op het parcours, maar zeker ook op het evenementen terrein. Bij ons is iedere run een evenement op zich met iedere keer weer een ander thema.

Obstacle World presenteert:

• The Highland edition

In deze uitdagende en gevarieerde run word je ondergedompeld in de sfeer van de Schotse Highland Games.

Je kunt kiezen uit diverse starttijden en afstanden. Kom ook. Schrijf je in, hul je in gevechtskleuren en onderga de ontberingen van de clansman, trotseer de natuur en de elementen.

In the game arena zal gelijktijdig het NK Highland games plaats vinden, waar u onder het genot van (h)eerlijk hapje en drankje naar kunt kijken. Voor groot en klein zal er van alles te beleven zijn.

Supporters zijn natuurlijk van harte welkom.

• Polar Express Fun Run

Midden in de Winter is het heerlijk om met elkaar een leuke uitdaging aan te gaan.

Over een parcours van 2km door de donkere straten van Rijen zullen 14 hindernissen worden geplaatst om met elkaar te bedwingen.

Doe gezellig mee met Familie (vanaf 4 jaar), vrienden en collega's!

Naast een fantastische leuke run in het donker wordt er een Christmas Fair georganiseerd en is er na afloop van de run een Winter Barbeque en Afterarty.